trešdiena, 2011. gada 2. marts

„Visu Latvijai!” Jelgavas nodaļa sāk savu darbu

2011. gada 18. februārī plkst. 19.00 Jelgavā notika pirmā (pēc jaunā sastāva) partijas „Visu Latvijai!” Jelgavas nodaļas kopsapulce. Kopsapulcē ieradās vairāki VL atbalstītāji un biedri, ar kuriem tad arī bija iespēja tikties un pārrunāt līdz šim nepadarītos darbus, kā arī nākotnes vīziju, kura it īpaši svarīga ir tieši Jelgavai un tās attīstībai. Visiem bija liels prieks, ka beidzot arī Jelgavā notiks VL aktivitātes, kā arī visi bija pozitīvi noskaņoti un gatavi darboties Jelgavas dzīves sakārtošanā un pilnveidošanā. Kā galvenais jautājums, kurš tika pārrunāts, bija, parakstīšanās par Nacionālās apvienības Visu Latvijai! - TB/LNNK izstrādāto Satversmes 112. panta grozījumu projektu, kas paredz pāreju uz izglītību valsts valodā visās valsts finansētajās skolās. VL Jelgavas nodaļai bija dota iespēja piedalīties šī procesa veidošanā un organizēšanā kā arī tika uzticēta Jelgavas iedzīvotāju informēšana par parakstīšanās iespējām 2011.gada 26.februārī Jelgavas Kultūras namā, Krišjāņa Barona ielā 6, no 10:00 līdz 18:00. Sakarā ar to, ka laika, līdz parakstu vākšanai, nebija palicis daudz, lielākā sapulces daļa tika veltīta šī jautājuma apspriešanai un risināšanai.
Kopsapulcē, pēc visu biedru vienbalsīgas piekrišanas, tika pieņemts lēmums par partijas „Visu Latvijai!” Jelgavas nodaļas vadītāju ievēlēt Robertu Šlegelmilhu, pamatojoties uz augsto zināšanu līmeni un komunikāciju prasmēm. Par viņa vietniekiem iecēla Māri Viesturu un Robertu Robežnieku.
Kopsapulces noslēgumā izskanēja arī dažādi viedokļi par gatavošanos 2013. gada pašvaldības vēlēšanām. Tomēr, kā uzsvēra R. Šlegemilhs, tad līdz šim laikam ir nepieciešams izdarīt daudz darba.


Paldies visiem, kuri piedalījās!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru