trešdiena, 2013. gada 8. maijs

15.maijs - Vienības brauciens Jelgavā un K.Ulmaņa muzeja apmeklējums



15. maijā Nacionālā apvienība rīkos tradicionālo Vienības braucienu pa Latviju un vakara pasākumu pie Kārļa Ulmaņa pieminekļa Rīgā. Pasākums notiek par godu Kārlim Ulmanim, viņa valdīšanas posmam, kas saistās ar valsts uzplaukumu. Vienības brauciena laikā automašīnas brauks kolonnā ar paceltiem Latvijas karogiem.










 
 
 
Arī Jelgavā tiks rīkots karogu brauciens. Ikviens var pievienoties jebkurā karogu brauciena posmā. Nav pat obligāti jāpiesakās – brīvi pievienojaties automašīnu kolonai. Pamatā brauciens notiks pa Jelgavu, tālāk braucam uz K.Ulmaņa piemiņas muzeju „Pikšas” (http://www.piksas.lv/) un atpakaļ uz Jelgavu.
 

15.maijā plkst.12:00 pulcējamies pie DUS Neste (RAF mikrorajons). Plkst:12:10 izbraucam no Neste un dodamies centra virzienā pa Rīgas ielu, Lielo ielu (pāri tiltiem), pie Jelgavas Domes nogriežamies pa kreisi un tālāk pa Pasta ielu, gar dzelzceļa staciju un atpakaļ centra virzienā pa Zemgales prospektu, Akadēmijas ielu, Uzvaras ielu, nogriežamies pa kreisi uz Dobeles šoseju un tālāk jau dodamies Pikšām. 





 Braucienu varētu iedalīt divos posmos:

1.      Tie, kas negrib braukt uz K.Ulmaņa muzeju, var pievienoties brauciena pirmajam posmam pa Jelgavu (Neste līdz 4.līnija);

2.      Tie, kas grib braukt uz K.Ulmaņa muzeju, brauc visu posmu.



Sīkāka informācija pie NA Jelgavas nodaļas līdzpriekšsēdētāja Roberta Šlegelmilha, e-pasts slegelmilhs@gmail.com, tel.27523832



Brauciena 1.posms aizņems tikai 15 minūtes, tāpēc pievienojies! Uz tikšanos 15.maijā!



Pulcēšanās vieta: Neste stāvlaukums (RAF mikrorajons)

Laiks: 15.maijs, plkst.12:00

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru