otrdiena, 2011. gada 17. maijs

Paraksties!


Parakstīšanās vietas Jelgavā:
Jelgavas Valsts ģimnāzija, Miezītes bibliotēka, Jelgavas pilsētas kultūras nams, LLU Veterinārmedicīnas fakultāte, Jelgavas 1. speciālā internātpamatskola. Sīkāka informācija mājaslapā: http://visulatvijai.lv/news.php

trešdiena, 2011. gada 11. maijs

Vienības brauciens!


15. maijā partija "Visu Latvijai!" rīkos tradicionālo Vienības braucienu pa Latviju un vakara pasākumu pie Kārļa Ulmaņa pieminekļa Rīgā. Vienības brauciena laikā automašīnas brauks kolonnā ar paceltiem Latvijas karogiem, tādā veidā atgādinot, ka uz latviešu nacionālo vienotību vērsts garīgs apvērsums ir vajadzīgs arī šodienas Latvijā. Savukārt 19:00 Vienības brauciena dalībnieki un visi interesenti aicināti satikties pie Kārļa Ulmaņa pieminekļa Rīgā, lai kopīgi iedegtu simtiem svecīšu, noliktu ziedus un vienotos kopīgās dziesmās.
VL Vienības karogu brauciens notiks četros dažādos maršrutos, kas satiksies Ogrē.
Braucienu maršruti un apstāšanas vietas:
Jelgava (08:50 Jēkaba laukumā pilsētas centrā).

Informācija par Jelgavas braucienu 22017660 (Māris)
Partija "Visu Latvijai!"

piektdiena, 2011. gada 6. maijs

Piemiņas pasākums Lestenē


8. maijā, 2. pasaules kara upuru piemiņas dienā,  “Visu Latvijai!” Jelgavas nodaļas biedri organizē braucienu uz Lesteni.
Tie, kuri vēlētos piedalīties piemiņas pasākumā Lestenē, lūdzu sazinieties ar koordinātoru. Vietu skaits ir ierobežots.
Atbildīgais par informācijas apriti:
Māris Viesturs
Tālr. 22017660

Sakoptākai Jelgavai! (Papildināts)



Šā gada 7. maijā pulksten 11:00 jauniešu organizācija “Do it creative” jau trešo reizi īstenos akciju “Copē bundžu!”, kuras mērķis ir atbrīvot Svētes upes ūdeņus no atkritumiem. Aicināti arī piedalīties “Visu Latvijai!” Jelgavas nodaļas biedri un atbalstītāji kā arī citi interesenti. Lai piedalītos akcijā, nepieciešama sava laiva.
Atbildīgais par informācijas apriti:
Māris Viesturs
Tālr. 22017660


Šī akcija "Copē bundžu!" Jelgavā tiek rīkota jau trešo reizi, taču partijas "Visu Latvijai!" biedri piedalās akcijā pirmo reizi. Komandu kopvērtējumā "Visu Latvijai!" guva labus rezultātus un ieguva augsto trešo vietu pēc satalkotā maisu daudzuma un finišēšanas vietas. Kā arī komanda "Visu Latvijai!" ieguva veicināšanas balvu par interesantāko atradumu akcijas "Copē bundžu!" laikā. Paldies visiem kas iesaistījās Svētes upes sakopšanā.

otrdiena, 2011. gada 3. maijs

Ziedu nolikšana pie Jāņa Čakstes pieminekļa

4.maijā, Latvijas Republikas Neatkarības deklarācijas pasludināšanas dienā, pulksten 9:30 Jelgavā notiks piemiņas brīdis pie Latvijas Valsts pirmā prezidenta Jāņa Čakstes pieminekļa.
Ziedu nolikšanā pie Jāņa Čakstes pieminekļa piedalīsies arī partija „Visu Latvijai!”

Lielā talka Jelgavai!



30. aprīlis bija diena, kad vienlaicīgi visā Latvijā no plkst 9:00 līdz 15:00 notika Lielā Talka. Tās bija stundas, kurās, palīdzot savai zemei kļūt tīrākai, aktīvi iesaistījās arī „Visu Latvijai!” Jelgavas nodaļa. Talkojamo vietu, Būriņu ceļu, izvēlējās Māris Viesturs, kurš arī bija Atbildīgā persona par mūsu Talkas norisi.
       Iespējams, ka Talkas sauklis „Nāc talkā Latvijai!” Jelgavā spēja iedvesmot tikai nacionāli domājošu partiju un tās atbalstītājus, jo mēs bijām vienīgā partija savā pilsētā, kura nolēma piedalīties šajā pasākumā. Kopā bijām 15 cilvēki. Divi talcinieki bija nolēmuši šo tradīciju savām atvasēm iemācīt jau mazām esot, paņemot tās līdzi. Mazākajam talciniekam bija tikai 3 gadi, bet tas puisēnam nemaz netraucēja visu  6 km garo ceļu norādīt tēvam, kur kāds gruzis paslēpies.
       15 cilvēkiem ejot pa Būriņu ceļu, nemanāmi piepildījās vairāki desmiti dzelteno Talkas maisu. Šobrīd Būriņu ceļš ir palicis bez dažāda lieluma plastamasas maisiem, konservu bundžām, atšķirīga tilpuma un materiāla pudelēm, gultas atsperēm un ceļa malā nomestiem konfekšu papīriem.
       Saka, ka labie darbi atmaksājas. Vienam no mūsu talciniekiem nemaz nebija ilgi jāgaida, jo pamestu būvmateriālu čupā viņš atrada kaut ko, ko ieraudzīdams iesaucās: „Kapars! To nu gan mēs ārā nemetīsim!” Kāds cits talcinieks sašutis piezvanīja un pārējiem paziņoja, ka tepat, Jelgavā pie Būriņu ceļa, esot atradis Getliņus.
       Tiem, kuri uzskata, ka nav jēgas vākt aiz tādiem, kas prot tikai piegružot, vēlamies pastāstīt par domu, kas mūsos nostiprinājās Lielās Talkas noslēgumā, proti, ka mēs, partijas „Visu Latvijai!” Jelgavas nodaļas cilvēki necēlāmies neierasti agri sestdienas rītam, nelocījāmies stundām ilgi un nepiekusām tāpēc, lai savāktu konservu bundžas, alkohola pudeles un riepas aiz nevīžīgiem cilvēkiem, bet gan tāpēc, lai palīdzētu savai zemei pavasarī justies labi. Mēs to darījām Latvijai!
Paldies visiem, kas piedalījās!